tiistai 8. joulukuuta 2015

MERKKIHUOLTOTOIMINNAN NÄYTTÖ



LOKOMONKATU 25, 33900 TAMPERE, 03–2834 111

Käyttöauto Tampere myy uudet Dacia-, Honda-, Renault- ja Volvo-henkilöautot sekä Dacia- ja Renault-hyötyajoneuvot. Meiltä saat myös ammattitaitoiset huoltopalvelut sekä laajalti muita autoilijan arkea helpottavia oheispalveluita.
Volvojen huollosta vastaavat Volvo -omamekaanikot, joilla on käytössään Volvon merkkikohtainen tietopalvelu sekä Volvo testeri Vida.

Volvo Personvagnar AB on ruotsalainen henkilöautoja valmistava yhtiö. Se perustettiin Göteborgissa Ruotsissa vuonna 1927. Yhtiö oli ruotsalaisen AB Volvon omistuksessa vuoteen 1999, jolloin yhdysvaltalainen Ford Motor Company hankki sen omistukseensa. Ford myi yhtiön kiinalaiselle Zhejiang Geely Holding Companylle 1,8 miljardilla dollarilla vuonna 2010.

Kesällä 2006 Volvo ilmoitti siirtävänsä autojen tuotannon halvempiin tuotantomaihin, kuitenkin suunnittelu ja prototyyppien valmistus tapahtuu edelleen Ruotsissa.

Ruotsissa ihmisistä huolehtiminen on etusijalla. Jokainen on tärkeä - kaikki elämä on tärkeää - ja tämä on aina vaikuttanut Volvon tapaan suunnitella autoja. Tämä huolenpito kuljettajan, matkustajien ja ympäröivien ihmisten hyvinvoinnista on aina ollut Volvolle leimallista. Ja tulee myös aina olemaan.

Helmikuussa 2008 Volvo ilmoitti valmistaneensa historiansa aikana yhteensä 15 miljoonaa autoa, kun merkkipaalun rikkonut C70-mallin auto valmistui Ruotsin Uddevallan tehtaalta.

Volvon markkinoinnin tunnuslauseena toimi pitkään Volvo. For life, mutta suomalaisessa mainonnassa käytettiin myös lausetta Ajattele millä ajat. Volvo. Nykyisin Volvon slogan on Designed Around You.

Volvoa maahantuo yhtiö nimeltä Volvo Auto Oy AB.
Suomessa Volvo on ollut myynnissä jo vuodesta 1928 lähtien ja nykyään suosituin malli on V40.

Vuonna 2014 Volvo Cars myi maailmanlaajuisesti 465.866 autoa, mikä merkitsi 8,9 prosentin kasvua edellisvuoteen verrattuna. Myös Suomessa Volvo onnistui kasvattamaan myyntiään. Uusia Volvoja rekisteröitiin 7.690, mikä on 611 autoa enemmän kuin edellisvuonna. Kasvuprosentti oli 8,6, kun kokonaismarkkina Suomessa kasvoi 2,7 prosenttia, eli Volvo kasvatti markkinaosuttaan 7,3 prosenttiin (6,9 vuonna 2013). Se on Volvon korkein lukema 12 vuoteen. Volvo jatkaa selkeänä premiumautojen ykkösenä Suomessa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti